I wish that I, was looking into your eyes

Hej :)
Nu så vill mamma att jag ska åka ner med min lillasyster och köpa lite grejer och som vanligt så sa jag ja automatiskt. Även fast jag inte vill. Typiskt mig. Så jag sa att jag inte ville och mamma flippade.. Som vanligt. Förhoppningsvis så slipper jag.. Jag måste fixa lite grejer till idrottslektionen imon och så :) Sen är det franska läxan som ska fixas och SEN kan jag typ sova? Typ hej mycket liv.. #nolifer

Screen+shot+2011-03-31+at+7.19.04+am_large
Tumblr_litntlayy21qa2yuso1_500_large
Tumblr_lixexqxdgi1qi4ablo1_500_large
weheartit

i should've told you how i feel

Så hejje :)
Jag bloggade inte igår för att jag helt enkelt inte fick datan -.- Elin hade den.. Ja, vi har bara en data. Nej, två. Men den andra har ingen internet uppkoppling så den är typ värdelös. Synd om mig..
Ja, idag så hade vi ingen hemkunskap så jag, josefin k, lina och sarocha åkte till mcdonalds och åt. Vi typ satt där i någon halvtimma och sen gick vi till ikea. På vägen dit så kom också josefin ? på det passande namnet på oss.. De tre idioterna och Lina. Ja, det förklarar ungefär hur vi var :) Aja, så vi gick in på ikea och så puttade josefin runt oss på hela undervåningen i en sån kundvagn man lägger stora saker på. Vet ni vad jag pratar om? Det var väll typ kul.. Så vi satt där och gömde oss bakom våra mcdonalds ballonger :) Och så sjöng vi typ ashögt.. Orkar inte med oss :( Sen hände det väll ingenting förren efter skolan när alexandra missade sin buss så jag fick vänta vid kyrkan med några efterblivna typer..
Jag har typ bara gjort matten sen dess, och lyssnat på Chris Browns "nya" album, F.A.M.E. Det är faktiskt asbra :) Mina favoriter är typ, Yeah x3, Next 2 You (med justin :D) och Should've Kissed You.
Så fin låt :')

I can't take it no more

Hola everybody :)

Sitter och dunkar Britney Spears - Hold It Against Me i hörlurarna innan jag ska pysa iväg till sången. Jag brukar inte lyssna på Britney men den här låten har många gjort väldigt bra covers på, så jag ville lyssna på låten också :) #smartchick HAHA.. Men nu måste jag gå och fixa med alla grejer, bussen går om .. snart HAHA lina :( nejmen det är 9 minuter kvar :) #thumbsup

Tumblr_lirsvldsli1qbx4dro1_500_large
Tumblr_lirrvmmukg1qzmhwmo1_400_large
Tumblr_lirrzvepuk1qbx4dro1_500_large
Tumblr_lirs2zxgvf1qbx4dro1_500_large
Tumblr_lip5ifofnj1qfpatso1_500_large
Tumblr_lildp4tn041qgz1pqo1_500_large

maria ♥ justin bieber

I've tried my best to let go of you, but I don't want to

God Morron dudes :D

Är på något konstigt sätt på bra humör idag? Haha, hur orkar jag med mig själv.. Har typ humörsvängningar -.- Så nu har jag ätit taco chips och oboy till frukost #tjockis orkar inte med mig själv.. Jag har vart typ SÅHÄÄÄÄÄR nära att skaffa twitter nu :o Men nej, det får jag spara till någon annan gång :)


le love
#mindreader


uhhhh, kolla musikvideon..

den här läggs till i listan, Låtar Om Mitt Liv

hejdå :)

fear is a friend that you missunderstood

Så, jag har inte upppdaterat idag för att jag inte har haft något att skriva om helt enkelt :) Nu sitter jag och har släckt lampan för jag har inte orkat tända den efter earth hour -.-, lyssnar/tittar på John Mayer Where The light Is konstertdvd (y) och har precis ställt undan chipsen som en tjock person. Haha..

Mormor har varit här och ätit, jag har sluppit åka till lödöse museum och jag och michaela har flummat, som sammanfattning av min dag..

"michaela, sätt dig normalt.."
"varför?"
"det är mitt hus, du bestäm.. vänta, nej.. jag bestämmer"

omg..
HAHA


Så jävla go låt.. randoooom

christina grimmieeeeeeeee

Christina Grimmie "Pixel Gamer" Tee
mhm, jag har den :D är en ANING glad just nu ^^
Christinas youtube kanal, KOLLA DEN!! Seriöst, ni kommer inte ångra er :)

je t'aime


le love
I'm falling even more in love with you every second ♥

förlåt

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har verkligen INGENTING att skriva om.. Så vi får se när jag uppadaterar igen

Jag har precis varit med om något helt otroligt. Justin Bieber: Never Say Never 3D. När den kommer ut på DVD SKA JAG HA DEN! Den är en sån jävla inspirationskälla, jag avliiiiider.. Holy Crap, nu ska jag gå och dejta kudden så mer kommer antagligen imorgon.

5553791466_d611c2f9ec_z_large


i know that sometimes it may seem like i'm stuck in a daydream

Så ett litet kortis inlägg innan jag pyser iväg till sången :) Jag blir alltid så glad av att vara där, visst jag gillar inte läraren men allt som har med emelie och alexandra är roligt. Så, våra lektioner är inte så seriösa.. Men det är roligt och jag antar att det är bra? Haha

Tumblr_liewnlxzy81qh588j_large

Smile, and you'll be okay. I love you ♥

walking gets too boring when you learn how to fly

Remember Me är nog den sorgligaste filmen jag har sett, någonsin. Slutet.. jag grät så det existerar inte. Jag kommer ALDRIG kolla på den sent på kvällen mer, jag blir mer känslig då. Hmm? Konstig är jag.. Men ändå, JAG ÄLSKAR FILMEN, herregud. Och nu kan jag faktiskt erkänna, Robert Pattinson är snygg. Wow jag trodde aldrig jag skulle säga det?

Aja, nog med babbel om det :) Idag så har jag en del att göra så jag kommer nog inte blogga mer :( jag har tre stycken som vill ha texten till min låt awkward och sen ska jag fixa musik till den låten jag skrev vid midnatt igår, och sen ska lotta komma över :D Har typ inte träffat henne sen i höstas även fast vi bor typ 5 mminuter från varandra? Inte okej :(


så jävla skön låt :) och jag tycker typ SÅHÄÄÄÄÄR mycket om olles röst :)


streetdance + ramona & beezus

ÅÅÅ jag blir så trött på mig själv.. jag börjar ALLTID grina när jag kollar på film, även fast det inte är något sorgligt :( tycker synd om folket jag ska på Never Say Never med..

Så nu har jag varit duktig och hyrt Streetdance, Remember Me och Ramona & Beezus :) Än har jag bara sett Streetdance och Ramona & Beezus, för mamma ville också kolla på Remember Me och hon har varit upptagen idag.. Så den blir det imon :)
Seriöst, jag ÄLSKADE båda filmerna, dom hade så jävla fina budskap :') Och dansen i Streetdance.. Jag har officiellt avlidit.. JAG VILL DANSA. Fml..

Resourceloaderportletservlet000_large
typ hej älskar filmen :)
Tumblr_ld67kzxivm1qzjpfqo1_500_large
varför måste selena vara så vacker? alltid? omg, jag vill typ vara henne.. självklart har det ingenting att göra med att hon dejtar Justin (a)


 

OMG WHO SAYS FINNS PÅ SPOTIFY!!!!! JAG AVLIIIIIIIIIIDER :D:D:D

ville bara säga det..

This place's about to bloooooooow


Haha, det där är SÅÅÅÅÅ inte jag, men seriöst jag typ gillar låten? omg..

right, glitter and rainbows

Tumblr_lhktah4o091qaeb8po1_500_large

i'm no beauty queen, i'm just beautiful me

Helluuuuu :)

Trevlig dag idag, jag klarar inte av en person i min klass alltså.. Men ja, han ska snart byta skola :D Höhö en styck glad tjej här..
Nu så sitter jag och lyssnar på en spellista som claudia har gjort, med låtar som folk i klassen fick skriva upp på en lista :) antar att det är för att vi ska kunna sätta på något snabbt på spotify, eller så är det bara en rolig grej? Haha.. Så nu ska jag sitta och nörda på weheartit, så antagligen kommer det upp 43287094 bilder sen -.-


byxor- hm
linne- gina
blus -kappahl
armband - hemmafixat :)


UÄÄH, jag vill ha hennes röst :( buhuhu


outfit


ja min spegel är smutsig..
byxor - hm
linne - gina
tröja - ?
halsband - mammas gamla


he's the song, in the car, i keep singing

Min skola är efterbliven, eller snarare vissa människor i den. Idag lyckades en viss person knuffa in mig i väggen, tillräckligt hårt för att jag skulle få så ont i min handled att jag knappt kunde röra den. Jag började fan grina.. Så jag blev tvingad till skolsyster och fick armen lindad. Det gör SERIÖST ont, fortfarande...




inspiration

Nämentjeeeeeeeena :)

Jag har inte så mycket att skriva idag egentligen, skolan är typ vanlig? Haha, och hemma.. seriöst, det känns som om jag inte har särskilt mycket liv? :) Jag har inte gjort NÅGONTING idag, och jag kom hem för typ evigheter sen.. Mitt liv existerar inte. Gud vad patetisk jag är.

Tumblr_lgzf4db7xb1qhn5p1o1_500_large
Tumblr_li5wz897tf1qhojwpo1_500_large

1282749933157983_large
Tumblr_lhu80owhnj1qdp9u9o1_500_large
weheartit
Nu vill jag helt plötsligt VÄLDIGT gärna tatuera mig :) Don't Forget

någon som har min mössa?

Helluuuu :)

Idag har det väll inte hänt så mycket, förutom att jag fick typ pms på lunch rasten och dampade lite (a), inget ovanligt.. Ja juste, min mössa är borta. Senast jag såg den låg den i mitt skåp, sedan tog någon den och jag har INGEN aning om vart den ligger -.- fml..

Tumblr_lgycmmv86z1qby3dpo1_500_large


Oh man.. Refrängen ♥

pray for japan

Så jag slänger upp ett snabbinlägg innan jag drar iväg till sången..

Är det bara jag som tycker det är hemskt det som hänt i japan? Det är HELT SJUKT egentligen, tänk bara hur mycket kraft en jordbävning som lyckas flytta en hel ö 2,5 m har.. Sedan flodvågen, jag vet inte riktigt vad ajg ska säga om den. Vi såg en film idag i skolan där det var en som filmade vattnet när det höjdes, på mindre än 10 minuter gick det från torrt till säkert över två meter vatten. Och det var inne i en stad. På landet var det till och med värre. Det gör ont att tänka på det. Let's just Pray For Japan ♥

Tumblr_lhzqfqhm4d1qavx62o1_500_large
Tumblr_lhwp5atdng1qhne51o1_500_large
Tumblr_lhywjplwx31qeslgyo1_500_large
Tumblr_lhyqgu3qox1qgenrfo1_500_large
weheartit



pray for japan

jag hatar rubriker

Sooo, nu har jag och michaela vart ute och typ flummat runt i skogen? omg nolifers kolla hit.. HAHA bilder kommer kanske senare.. :)


HAHA kolla på resten av hennes videor, så jävla skön..

PEACE

i wont let you, tear up these eyes

Har ett Vill Ha Moment igen..


skor, bubbleroom | blus, bubbleroom  | shorts, bubbleroom  | ring, asos | ring, asos | ankelband, asos | rosett, asos

Kan inte någon få mina föräldrar att fatta att det kan vara bra att handla på internet?

outfit + quote

Dagens Outfit & Dagens Quote



hej, smutsig spegel
skjorta - JC
linne - GinaTricot



watch me, maria

I've come to far to come back from here

Nu ska jag göra något EXTREMT dumt. Som jag tidigare nämnt har jag slatter, vilket gör att jag ibland (om jag pressar mig själv) får väldigt ont i knäna. Det var nästan en månad sedan det gjorde ont senast, tills i förrgår. Nu går jag runt och har konstant ont, väldigt onödigt. Men nu blev jag helt plötsligt taggad, och jag SKA ut och springa. Lätt att jag ska. Så vi får se hur ont jag får..


awesomeness på hög nivå..

maria ♥ paramore

Hååååret

Seriöst, som den konstiga människa jag är så har jag kollat runt lite på deviantArt och hittat lite bilder på typ den hårfärgen jag vill ha;


erkänn, det är assyggt..


lite mer brunt, typ så jag vill ha det


den här är ju fin också, lite mer röd men ja.

Kommer typ bara ta den toningen som finns? Haha vackert


I've been crashed, beaten down. still I'm hopelessly in love

Ibland vet jag inte vad jag känner. Det enda som fyller mig är förvirring, över allt. Jag hoppas att jag kan hitta något som gör att jag reder ut det, eller glömmer av det. Inget hjälper. Så kommer Madeleine, min egna nästan tvilling och säger något som är som taget ur mitt huvud. Då mår jag bra, oftast iallafall. Tack Madeleine, det var allt jag ville säga.

HELLUUUUUUUUUUUUUUUUU

Haha, men idag så har jag varit inne i stan med madeleine och hjälpte henne välja ett halsband till Albin, sen gick vi bara runt lite där inne. Eftersom jag inte äger en liten kamera så blir det inga bilder..



peace

dagens fail

Haha, jag ska bara lägga upp en sak till idag.

Dagens Fail

En stor fet fail på att jag ramlade ner för en trappa i bamba idag. HAHA jag har ASONT i min svanskota :( typ hej blåmärke..

Haha ville bara säga det, peace

if I could

Hellu :)

Idag har det hänt mindre än minst, förutom att VÄRLDENS BÄSTA nästan TVILLING madeleine ska komma till skolan imon efter vi slutat och så ska vi åka in till stan :) Jag har blivit en styck glad tjej


inspiration på hög nivå



PEACE OUT

you're perfect, to me

Jag förstår mig inte på folk som retar andra för hur de ser ut. Det gör jag helt enkelt inte. Eller när man försöker få någon att vara någon annan, iallafall till utseendet. Det kanske är svårt att tro, men jag står varje dag och frågar mig själv om någon kommer att undra vilket mitt problem är på grund av mina kläder. Eller för att jag tar skolan seriöst. Jag verkar som att jag har ett extremt stort självförtroende, men det är inte sant. Mitt sjäälvförtroende är under reparation, på grund av en sak som pågick under två år. Det kan verka som om jag inte bryr mig om vad någon tycker eller säger om mig, det är inte sant. Jag tar åt mig något så grymt. Som idag, kommentaren "Har du inte råd att köpa egna kläder eller?" fick mig nästan att bryta ihop. Det berodde på att jag hade på mig min pappas gamla jacka, tunn men vind och vattentät, som är väldigt stor. Jag skäms inte över att säga att jag använder typ min mammas skor eller som idag, pappas jacka, det är något sådant som jag gör. Men andras reaktion förstör mig innifrån. Jag kanske skrattar och verkar slå det ifrån mig men egentligen så fastnar det inom mig. Precis som alla "tjockis" jag har fått höra genom åren. Hade inte jag haft förmågan att inte ta åt mig så mycket av just det så hade jag antagligen haft anorexia idag. Jag mår kanske inte alltid bra, och jag litar inte ofta på folk, men nu har jag hittat några som får mig att må bra, som jag litar på, som jag öppnar mig för. Det är den bästa gåvan jag någonsin kunde fått. Tillsammans med det faktum att den extremt lättroade, alltid skrattande fasaden jag satte upp förutom har växt ihop med mig, och gjort att jag nu är sån. Det är mina gåvor. Just nu.

Ja, jag var tvungen att skriva av mig idag. Men det har inte hänt något speciellt, förutom att det har börjat snöa igen? Döda mig. Jag HATAR snö.


http://www.youtube.com/watch?v=s4Rax2PXiWA
Jag älskar dig Michaela

Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than, fuckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing
You're fuckin' perfect, to me

Känn er träffade,
maria


is like an echo in my head

HELLOOOOOOOOOOOO :D

Haha, jag är en aning glad idag. Ingen riktig anledning faktiskt, jag bara är det. Viket är bra tror jag? Haha helt sjukt...
Sitter här och lyssnar på Nicki Minaj och är VÄLDIGT glad för att jag ÄNTLIGEN har fått en egen spotify -.- delade med resten av familjen förut, på ett sånt "free" sak när man får en invite typ.. Nu har jag en sån 20 timmar i månaden sak, men det gör inget för jag stalkar bara youtube då :)


byxor - hm
linne - gina
skjorta - mammas gamla

Herrå då, maria


I know that this love is far from an ending, but I wont stop pretending

Nu kan jag äntligen börja blogga igen. Jag har haft en extremt konstig vecka och allt jag var så säker på har förändrats. Jag är inte van vid känslostormar, nu kommer dom ofta. Det skrämmer mig lite om jag ska vara ärlig, men jag försöker förtränga det. Så man kan säga att min inspirations nivå ligger ganska högt. Men nu ska jag sluta klaga och göra det jag egentligen skulle göra.

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT :(
Jag ska börja blogga mycket imon igen, hoppas igen är för sur på mig?

http://www.youtube.com/watch?v=bxpiK1RqRHY&feature=bf_next&list=FL_EtDqxu9Y3Q&index=5
kärlek på den <3

peace, maria

...

Så, jag kommer antagligen inte blogga just nu för jag mår verkligen skit. Allvarligt skit. Jag mådde verkligen dåligt i skolan, inte så att jag var sjuk, jag bara gick runt med en känsla om att något var fel. Jag började nästan gråta när jag kom hem. Så jag mår inte bra. Så det kan ta ett tag innan jag bloggar igen. Förlåt

RSS 2.0